Luukku 22: Virbac hammasharja ja hammastahna

Jokaisen lemmikin terveydenhuollon tulisi lähteä suusta. Suuhygienian vaikutukset yleiseen terveydentilaan ovat nimittäin merkittävät. Mätä suu ja tulehtuneet ikenet voivat toimia bakteereille reittinä elimistöön… ja seuraava pysäkki voi olla maksassa, munuaisissa tai vaikka sydänläpässä.

Hyvään suuhygieniaan ja hammasterveyteen ei ole oikotietä! Säännöllinen hampaiden harjaus on ainoa tehokkaasti toimiva keino ennaltaehkäistä ientulehduksen ja hampaan kiinnityskudoksen tulehduksen eli parodontiitin syntyä. Hyvänmakuinen hammastahna tekee harjauksen opettelusta helppoa.

Jos hampaiden harjaus mietityttää, varaa aika suuhygieniakouluumme!

Hampaidenhoitokoulu by Valkoinen elosalama Heka: Näin harjataan hampaita! Katso videolta vinkit, miten harjaamisesta tehdään mukava rutiinitoimenpide.

 

Jos suuhun katsominen ja koskeminen tuntuvat hankalilta, Hekan ohjeilla voit opetella koirasi totuttelemaan hampaiden tarkastukseen:

 

Eläinklinikka AlmaVet
Vasarakatu 19, 40320 JYVÄSKYLÄ
puh. 029 1700 165
www.almavet.fi

almavet