Luukku 19: Otoclean-korvapuhdiste

Korvakäytävän ja korvalehden iho on hyvin herkkä. Korvassa asuu iso määrä erilaisia mikrobeja sulassa sovussa keskenään. Näiden bakteerien ja hiivojen tasapaino voi järkkyä, jos koira alkaa raapia korvaa vaikka korvakäytävään joutuneiden karvojen vuoksi.

Hyvä korvanpuhdiste on riittävän mieto eikä ärsytä korvakäytävän ihoa. Tehokas puhdiste irrottaa lian ja korvaan mahdollisesti joutuneet vieraat tavarat (mm. karvat, hiekan, heinänsiemenet) hellävaraisesti, järkyttämättä korvan tasapainoa liiaksi. Kertakäyttöampulleihin pakattu korvanpuhdiste on hygieninen ja mukava käyttää.

Huippukorvatiimimme vinkit jokaisen koiran korville:
– vältä turhaa puhdistamista
– käytä aina mietoa korvanpuhdistetta
– puutu korvaongelmaan ajoissa
– vain pienessä osassa korvaongelmia taustalla on allergia

Eläinklinikka AlmaVet
Vasarakatu 19, 40320 JYVÄSKYLÄ
puh. 029 1700 165
www.almavet.fi

almavet